Omniumverzekering

Waarom hebt u nog géén omnium voor uw oldtimer?

Uw oldtimer is een belangrijke investering en verdient een goede bescherming. Uw verplichte verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid zal enkel de schade aan de tegenpartij vergoeden. Maar wie betaalt de schade aan uw eigen oldtimer? Bij brand, diefstal, hagel, vandalisme, glasbraak, niet verzekerde tegenpartij, eigen schade bij ongeval in fout, ... . Deze risico's zijn niet verzekerd in een gewone oldtimerverzekering. Daarom kan er gekozen worden voor omnium.

Vraag vrijblijvend offerte
Niet alle oldtimers (bv Morgan, off-road jeeps, dagelijks gebruikte oldtimers, ...) kunnen in omnium verzekerd worden. Het is de verzekeringsmaatschappij zelf welke daarover een beslissing neemt. Aarzel dan ook niet offerte te vragen, zodat een verzekeringsoplossing op maat uitgewerkt kan worden.

Oldtimer tot
€ 25.000

€250 à 350 jaarpremie

Volledige omnium met €300 à €400 vrijstelling

Oldtimer tot
€ 50.000

€350 jaarpremie

Volledige omnium met €400 vrijstelling

Oldtimer boven
€ 50.000

premie op maat

Volledige omnium met 1% vrijstelling

Kenmerken van de omnium verzekering

Waarborgen

Een omnium biedt bescherming tegen Diefstal, Brand, Glasbraak, Natuurgeweld zoals hagel, Vandalisme, Tegenpartij welke niet verzekerd is of vluchtmisdrijf pleegt, Eigen materiële schade na ongeval in fout.

Expertise

De verzekerde waarde wordt vastgelegd aan de hand van een expertiseverslag door expert naar keuze. Dankzij dit verslag bent u zeker van de juiste waarde van de wagen en vermijdt u discussie bij schade. Het is een meerwaarde!

Voorwaarden

Geen jonge bestuurders, bouwjaar pré 1990, enkel privé gebruik, stuurstang en stroomonderbreker, geen tuning, géén ongevallen in fout de laatste 5 jaar,... zijn enkele van de belangrijkste voorwaarden. Ook niet alle oldtimers zijn verzekerbaar in omnium.

Vrijstelling

Bij schade is er een vaste vrijstelling van 300€, 400€ of 1% van de geschatte waarde, afhankelijk van de formule. Die som wordt niet betaald door de omnium en blijft ten eigen laste. Voor jonge bestuurders kan er een hogere vrijstelling zijn.

Uitsluitingen

Niet alles kan verzekerd worden in deze omnium. Dronkenschap, Technische slijtage, Deelname snelheidswedstrijd, Roestvorming, Dagelijks gebruik, Oldtimer zonder collectie-karakter, Off-road gebruik, Verhuur, Tuning & Ombouw, ... .

Maatwerk

Het is onmogelijk alle premies en voorwaarden in een website te vermelden. Contacteer ons voor een kennismaking met het kantoor, een oplossing op maat, een toelichting van de waarborgen, ... . Steeds welkom!

Opstarten van een verzekering:

Wenst u een verzekeringsoplossing op maat ? Hebt u vragen of opmerkingen ? Wil u kennismaken met Erard Verzekeringen nv ? Contacteer ons, info@erard.org of 057/48.57.57. Dan bespreken we graag samen uw verzekeringsdossier van A tot Z.

Documenten downloaden:

Ontdek ook onze andere verzekeringen

BA verzekering & rechtsbijstand

€110 voor 1ste oldtimer
extra korting voor bijkomend
Meer info

Bijstand bij
pech onderweg

€179 vanaf thuis,
o.a. met vervangwagen
Meer info

All-in bescherming voor uw oldtimer

alle waarborgen samen
vanaf €570 of op maat
Meer info

Krijg uw OFFERTE op maat

Offerte? Mail en telefoon zijn prima. U bent ook steeds welkom in onze gerestaureerde olieslagerij voor een kennismaking met het Erard team, de Ruston & Hornsby aandrijfmotor, de oude zaad-silo's, ... Dan kunnen we samen uw verzekeringsdossier brand woning, familiale gezin, dagelijkse wagens, oldtimers, ... bespreken. Om tot de prijs/kwaliteit beste oplossing te komen.

Schade? Het gebeurt elke dag. Ook buiten de kantooruren.
Doe op ons beroep, 24/24, wij helpen met raad en daad.

Contacteer ons

SCHADE?

U kan 24/24 bellen naar de noodnummers en staat er niet meer alleen voor.