Omniumverzekering

Waarom hebt u nog géén omnium voor uw oldtimer?

Uw oldtimer is een belangrijke investering en verdient een goede bescherming. Uw verplichte verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid zal enkel de schade aan de tegenpartij vergoeden. Maar wie betaalt de schade aan uw eigen oldtimer? Bij brand, diefstal, hagel, vandalisme, glasbraak, niet verzekerde tegenpartij, eigen schade bij ongeval in fout, ... . Deze risico's zijn niet verzekerd in een gewone oldtimerverzekering. Daarom kan er gekozen worden voor omnium.

Met pech-hulp meteen inclusief !
Deze omnium voor oldtimers ouder dan 1990 bevat ook een bijstand na panne. Inbegrepen in de jaarpremie. Dus wanneer u pech hebt met de oldtimer staat u er niet alleen voor. De bijstand is geldig vanaf de stallingsplaats thuis én bevat meteen ook een vervangwagen indien men onderweg zonder vervoer valt.

Vraag vrijblijvend offerte
Niet alle oldtimers (bv Morgan, off-road jeeps, dagelijks gebruikte oldtimers, ...) kunnen in omnium verzekerd worden. Het is de verzekeringsmaatschappij zelf welke daarover een beslissing neemt. Aarzel dan ook niet offerte te vragen, zodat een verzekeringsoplossing op maat uitgewerkt kan worden.

Oldtimer tot
€ 25.000

€250 jaarpremie

Volledige omnium met €300 vrijstelling
+
Hulp bij pech, vanaf thuis, mét vervangwagen

Oldtimer tot
€ 50.000

€380 jaarpremie

Volledige omnium met €400 vrijstelling
+
Hulp bij pech, vanaf thuis, mét vervangwagen

Oldtimer boven
€ 50.000

premie op maat

Volledige omnium met 1% vrijstelling
+
Hulp bij pech, vanaf thuis, mét vervangwagen (Nieuw 2020!)

Kenmerken van de omnium verzekering

Waarborgen

Een omnium biedt bescherming tegen Diefstal, Brand, Glasbraak, Natuurgeweld zoals hagel, Vandalisme, Tegenpartij welke niet verzekerd is of vluchtmisdrijf pleegt, Eigen materiële schade na ongeval in fout.

Expertise

De verzekerde waarde wordt vastgelegd aan de hand van een expertiseverslag door expert naar keuze. In sommige dossiers kunnen eigen foto's en een eigen beschrijving van de oldtimer voldoende zijn, zonder expertiseverslag.

Voorwaarden

Geen jonge bestuurders, bouwjaar pré 1990, enkel privé gebruik, gebruik van stuurstang en stroomonderbreker, geen kit cars of tuning, ... zijn enkele van de belangrijkste voorwaarden. Ook niet alle oldtimers zijn verzekerbaar in omnium.

Vrijstelling

Bij schade is er een vaste vrijstelling van 300€, 400€ of 1% van de geschatte waarde, afhankelijk van de formule. Die som wordt niet betaald door de omnium en blijft ten eigen laste. Voor jonge bestuurders kan er een hogere vrijstelling zijn.

Uitsluitingen

Niet alles kan verzekerd worden in deze omnium. Dronkenschap, Technische slijtage, Deelname snelheidswedstrijd, Roestvorming, Dagelijks gebruik, Oldtimer zonder collectie-karakter, Off-road gebruik, Verhuur, Tuning & Ombouw, ... .

Maatwerk

Het is onmogelijk alle premies en voorwaarden in een website te vermelden. Contacteer ons voor een kennismaking met het kantoor, een oplossing op maat, een toelichting van de waarborgen, ... . Steeds welkom!

Opstarten van een verzekering:

Wenst u een verzekeringsoplossing op maat ? Hebt u vragen of opmerkingen ? Wil u kennismaken met Erard Verzekeringen nv ? Contacteer ons, info@erard.org of 057/48.57.57. Dan bespreken we graag samen uw verzekeringsdossier van A tot Z.

Ontdek ook onze andere verzekeringen

BA verzekering & rechtsbijstand

€100 voor 1ste oldtimer
€20 per volgende
Meer info

Bijstand bij
pech onderweg

€149 vanaf thuis,
o.a. met vervangwagen
Meer info

All-in bescherming

alle waarborgen samen
vanaf €350
Meer info

Krijg uw OFFERTE op maat

Offerte? Mail en telefoon zijn prima. U bent ook steeds welkom in onze gerestaureerde olieslagerij voor een kennismaking met het Erard team, de Ruston & Hornsby aandrijfmotor, de oude zaad-silo's, ...

Schade? Het gebeurt elke dag. Ook buiten de kantooruren.
Doe op ons beroep, 24/24, wij helpen met raad en daad.

Contacteer ons

SCHADE?

U kan 24/24 bellen naar de noodnummers en staat er niet meer alleen voor.