Over ons

De website www.oldtimerverzekering.be is een initiatief van ERARD Verzekeringen nv.

Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar sinds 1945 heeft Erard een jarenlange ervaring opgebouwd in het verzekeren van hobbywagens en oldtimers. Met betaalbare premies én uitgebreide waarborgen. Steeds inclusief de 24/24u service dankzij het eigen noodnummer.

U kan er terecht voor één totaalpakket bestaande uit de oldtimers, maar ook de andere polissen zoals brand, familiale, voertuigen, rechtsbijstand, ... . Door het groeperen hebt u één aanspreekpunt en zijn er belangrijke voordelen. Bijvoorbeeld een wegvallende vrijstelling bij brand, Extra korting op de jaarpremies, Maandelijkse spreiding van de betalingen, ... .

Neem vrijblijvend contact op ter kennismaking en vraag een verzekeringsoplossing op maat voor uw gezin of firma.

Erard Verzekeringen kantoorgebouw olieslagerij

Steeds welkom in de voormalige olieslagerij, nu het Erard verzekeringskantoor. De oude Ruston & Hornsby motor begroet u in de inkomhal. De oude silo's doen dienst als klantenontvangstruimtes. Verwacht géén moderne witte doos, maar industrieel erfgoed, als veilige thuis van duizenden verzekeringsdossiers. 

Ruston Hornsby aandrijfmotor in kantoorgebouw Erard

Meer info? Bezoek www.erard.org of klik hier om de bedrijfsfolder te openen.

Olieslagerij Erard Verzekeringen anno 1947 nu kantoorgebouw

Krijg uw OFFERTE op maat

Offerte? Mail en telefoon zijn prima. U bent ook steeds welkom in onze gerestaureerde olieslagerij voor een kennismaking met het Erard team, de Ruston & Hornsby aandrijfmotor, de oude zaad-silo's, ... Dan kunnen we samen uw verzekeringsdossier brand woning, familiale gezin, dagelijkse wagens, oldtimers, ... bespreken. Om tot de prijs/kwaliteit beste oplossing te komen.

Schade? Het gebeurt elke dag. Ook buiten de kantooruren.
Doe op ons beroep, 24/24, wij helpen met raad en daad.

Contacteer ons

SCHADE?

U kan 24/24 bellen naar de noodnummers en staat er niet meer alleen voor.