Over RDO - Red De Oldtimer

De website www.oldtimerverzekering.be is mee tot stand gekomen dankzij RDO - RED DE OLDTIMERhttp://www.reddeoldtimer.be/ ). Deze VZW behartigt op vele vlakken de belangen van de oldtimer-rijders in België. Ze zetten zich o.a. in voor een betere regelgeving rond LEZ Low Emission Zone, organiseren nationale bijeenkomsten, zoeken partners & specialisten welke hun leden op weg helpen, bieden een aanspreekpunt voor alle vragen rond oldtimers, ... . 

Erard Verzekeringen nv wenst deze vzw te ondersteunen door hun leden vrijblijvende informatie te geven over de optimalisatie van hun verzekeringsdossier. Bijvoorbeeld : Hoe de oldtimer mee verzekeren tegen brand in de stallingsplaats ? Welke formules zijn mogelijk voor jonge oldtimer liefhebbers met minder rij-ervaring ? Welke oplossingen zijn er als een oldtimer de enige wagen in het gezin is ? U bent steeds welkom voor een kennismaking en gesprek !

Steun ook RDO en word lid, 
zodat ze zich dankzij uw steun kunnen blijven inzetten voor de Belgische oldtimers !

RDO Red De Oldtimer

 

Krijg uw OFFERTE op maat

Offerte? Mail en telefoon zijn prima. U bent ook steeds welkom in onze gerestaureerde olieslagerij voor een kennismaking met het Erard team, de Ruston & Hornsby aandrijfmotor, de oude zaad-silo's, ... Dan kunnen we samen uw verzekeringsdossier brand woning, familiale gezin, dagelijkse wagens, oldtimers, ... bespreken. Om tot de prijs/kwaliteit beste oplossing te komen.

Schade? Het gebeurt elke dag. Ook buiten de kantooruren.
Doe op ons beroep, 24/24, wij helpen met raad en daad.

Contacteer ons

SCHADE?

U kan 24/24 bellen naar de noodnummers en staat er niet meer alleen voor.