Algemene voorwaarden

Verzekeringen zijn voor velen een doolhof, Erard helpt u als makelaar graag op weg !

Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar vergelijken we prijzen, tarieven en voorwaarden van verschillende aanbieders - verzekeringsmaatschappijen. Om zo tot een goede verzekeringsoplossing te komen. De formules zoals beschreven op deze website zijn onderhandeld bij 3 maatschappijen, namelijk Baloise, VDH VanderHaeghen en Allianz Assistance. Deze maatschappijen bepalen de uiteindelijke premiezetting, de acceptatie-criteria, de achterliggende voorwaarden, ... . Zij zijn de verzekeringsmaatschappij, Erard Verzekeringen nv treedt louter op als tussenpersoon.

 

      

 

U kan steeds op hun website terecht voor meer informatie, alsook voor de algemene verzekeringsvoorwaarden / IPID fiches / productfiches van hun aanbod.

Wenst u graag zelf informatie op te vragen bij verschillende maatschappijen? Of bent u op zoek naar de algemene verzekeringsvoorwaarden van andere verzekeringsproducten? Dan is de "Sector Catalog" een goede uitvalsbasis. Ook in de rubriek "Info zoeken" van de website Erard Verzekeringen is er veel informatie terug te vinden om een eigen marktvergelijking te kunnen maken.

Nog vragen? Wij zijn bereikbaar en geven u graag alle tekst en uitleg over de verschillende mogelijkheden. Zodat de geschikte verzekering voor u gevonden kan worden.

Als FSMA erkend verzekeringsmakelaar (13591), zetten we graag nog een juridische aanvulling in de kijker : Deze website-folder, als niet-contractueel document, is louter informatief opgesteld. Verzekeringen, waarborgen, premies, ... blijven maatwerk welke dossier per dossier besproken dienen te worden. De verschillende pagina's en simulaties op deze website hebben dan ook een zuiver informatieve waarde. De inlichtingen die voorkomen op deze website worden u uitsluitend ten informatieve titel verstrekt en volledig kosteloos. De verstrekte informatie vormt dan ook geen aanbod van bank- of verzekeringsdiensten of - producten. ERARD Verzekeringen nv kan niet aansprakelijk gesteld worden, noch wettelijk noch contractueel, voor de schade die gebeurlijk wordt opgelopen ingevolge het gebruik van de website en/of zijn inhoud. De voorbeeld verzekeringspremies, vermeld op deze website, kunnen steeds wijzigen door indexatie, aanpassing, acceptatie-regels,... . Voor precieze informatie, een professioneel advies, een gepersonaliseerd voorstel of een concreet aanbod moet u zich wenden tot ERARD Verzekeringen nv.

Mochten er klachten zijn, kan u altijd bij de zaakvoerders terecht voor een gesprek. Er wordt graag tijd gemaakt om te luisteren en samen naar een oplossing te zoeken. Daarnaast is er ook de OMBUDSMAN VAN DE VERZEKERINGEN, de Meeüssquare 35, 1000 Brussel (Telefoon: +32(2) 547.58.71) waaraan wij onze medewerking verlenen.

Krijg uw OFFERTE op maat

Offerte? Mail en telefoon zijn prima. U bent ook steeds welkom in onze gerestaureerde olieslagerij voor een kennismaking met het Erard team, de Ruston & Hornsby aandrijfmotor, de oude zaad-silo's, ... Dan kunnen we samen uw verzekeringsdossier brand woning, familiale gezin, dagelijkse wagens, oldtimers, ... bespreken. Om tot de prijs/kwaliteit beste oplossing te komen.

Schade? Het gebeurt elke dag. Ook buiten de kantooruren.
Doe op ons beroep, 24/24, wij helpen met raad en daad.

Contacteer ons

SCHADE?

U kan 24/24 bellen naar de noodnummers en staat er niet meer alleen voor.