BA verzekering & rechtsbijstand

Verwen uw oldtimer

Vele banken, verzekeringsmaatschappijen en online aanbieders hebben weinig ervaring met het verzekeren van oldtimers. Kies beter voor een specialist ter zake.

Interessante premies
Zo kunnen oldtimers van voor 1990 verzekerd worden aan lage premies, zonder te besparen op kwaliteit. Via deze website kan u enkele van die interessante oplossingen terugvinden, geldig voor schadevrije bestuurders vanaf 28 jaar, welke ook een dagelijkse wagen ter beschikking hebben. Weet dat een verzekering steeds maatwerk blijft. Vraag offerte.

Vergeet de uitbreidingen niet
Wanneer u echt het beste voor uzelf en de oldtimer wenst, kiest u beter ook voor een omnium en pech hulp. Die opties zijn veel goedkoper dan u misschien denkt.

Uw eerste
oldtimer

vanaf € 100 jaarpremie

BA Burgerrechtelijke
Aansprakelijkheid
+
Uitgebreide
rechtsbijstand

Per bijkomende
oldtimer

vanaf € 20 jaarpremie

BA Burgerrechtelijke
Aansprakelijkheid
+
Uitgebreide
rechtsbijstand

Andere hobby
voertuigen

premie op maat

Speciale formules
voor cabrio's,
sportwagens,
moto's,
hobbytimers, ...

Enkele kenmerken van de Erard oldtimerverzekering

Kantoor bezoek

U bent van harte welkom op kantoor om samen de mogelijkheden te overlopen. Zo kunnen we kennismaken, uw verzekeringsdossier bespreken, de nodige uitleg geven, ... . De koffie staat klaar in onze gerestaureerde olieslagerij.

Andere gezinspolissen

Het bundelen met andere polissen, zoals brand woning of dagelijkse wagen, zorgt steeds voor extra voordelen. Aan u om die te ontdekken. Bijvoorbeeld het mee verzekeren van de oldtimers tegen brand is dan mogelijk !

Uitbreidingen

Het is ten zeerste aangeraden om uw oldtimerverzekering uit te breiden met een omnium en pech hulp. Zo vermijdt u verrassingen bij schade of panne. Deze opties zijn goedkoper dan u denkt. Informeer vrijblijvend.

Acceptatie

Elk dossier is verschillend. Jonge bestuurders, Ongevallen in fout, Veroordeling dronkenschap, Dagelijks gebruikte oldtimer, ... zorgen voor andere premies en voorwaarden. Dus premies kunnen hoger zijn dan deze op de website. Vraag offerte.

Voorwaarden

De verzekeringsmaatschappij kan pér dossier andere premies en voorwaarden opleggen. De 100 euro zal bijvoorbeeld niet geldig zijn voor een 18 jarige bestuurder met een BMW 320 bouwjaar 1989 als enige wagen. Ook omnium lukt niet altijd.

Maatwerk

Verzekeringen blijven maatwerk. Deze website geeft u een goed beeld van de mogelijkheden voor bestuurder vanaf 28 jaar met oldtimer pré 1990, maar vraag aub steeds uw gepersonaliseerde offerte aan. Elk dossier is anders.

Opstarten van een verzekering:

Wenst u een verzekeringsoplossing op maat ? Hebt u vragen of opmerkingen ? Wil u kennismaken met Erard Verzekeringen nv ? Contacteer ons, info@erard.org of 057/48.57.57. Dan bespreken we graag samen uw verzekeringsdossier van A tot Z.

Documenten downloaden:

Ontdek ook onze andere verzekeringen

Volledige omnium

€250 tot 25.000 euro
€380 tot 50.000 euro
Meer info

Bijstand bij pech

€149 vanaf thuis,
o.a. met vervangwagen
Meer info

All-in bescherming

alle waarborgen samen
vanaf €350
Meer info

Krijg uw OFFERTE op maat

Offerte? Mail en telefoon zijn prima. U bent ook steeds welkom in onze gerestaureerde olieslagerij voor een kennismaking met het Erard team, de Ruston & Hornsby aandrijfmotor, de oude zaad-silo's, ...

Schade? Het gebeurt elke dag. Ook buiten de kantooruren.
Doe op ons beroep, 24/24, wij helpen met raad en daad.

Contacteer ons

SCHADE?

U kan 24/24 bellen naar de noodnummers en staat er niet meer alleen voor.