BA verzekering & rechtsbijstand

Verwen uw oldtimer

Vele banken, verzekeringsmaatschappijen en online aanbieders hebben weinig ervaring met het verzekeren van oldtimers. Kies beter voor een specialist ter zake.

Interessante premies
Zo kunnen oldtimers van voor 1990 verzekerd worden aan lage premies, zonder te besparen op kwaliteit, dankzij het werken in één verzekeringsbundel. Via deze website kan u die interessante omnium-oplossing terugvinden, geldig voor schadevrije bestuurders vanaf 28 jaar, welke ook een dagelijkse wagen ter beschikking hebben. Weet dat een verzekering steeds maatwerk blijft. Vraag offerte.

Oldtimer omnium meteen inclusief
Wanneer u echt het beste voor uzelf en de oldtimer wenst, kiest u best ook voor een omnium en pech hulp. Dat is het uitgangspunt van de beschreven formules op deze website, als all-in pakket voor uw oldtimer. Omnium is dus meteen inclusief, zodat u de beste bescherming voor de oldtimer geniet !

Uw eerste
oldtimer

vanaf € 110 jaarpremie

BA Burgerrechtelijke
Aansprakelijkheid
+
Uitgebreide
rechtsbijstand


Dit is een super pakket-premie,
dankzij de bundeling met omnium !

Per bijkomende
oldtimer

vanaf € 6 à 25 jaarpremie

BA Burgerrechtelijke
Aansprakelijkheid
+
Uitgebreide
rechtsbijstand


Dus extra voordelen voor
bijkomende oldtimers !

Andere hobby
voertuigen

premie op maat

Speciale formules
voor cabrio's,
sportwagens,
moto's,
hobbytimers, ...


We bespreken het graag
op maat van uw collectie en hobby !

Enkele kenmerken van de Erard oldtimerverzekering

Kantoor bezoek

U bent van harte welkom op kantoor om samen de mogelijkheden te overlopen. Zo kunnen we kennismaken, uw verzekeringsdossier bespreken, de nodige uitleg geven, ... . De koffie staat klaar in onze gerestaureerde olieslagerij.

Andere gezinspolissen

Het bundelen met andere polissen, zoals brand woning of dagelijkse wagen, zorgt steeds voor extra voordelen. Aan u om die te ontdekken.

Oldtimer totaalpakket

Deze waarborgen BA & Rechtsbijstand zijn een uitbreiding op de omnium-verzekering. Pech onderweg wordt dan ook bijgevoegd dankzij die bundeling. Zo geniet u complete dekking & vermijdt u verrassingen bij schade of panne !

Acceptatie

Elk dossier is verschillend. Jonge bestuurders, Ongevallen in fout laatste 5 jaar, Veroordeling dronkenschap, Dagelijks gebruikte oldtimer, ... zorgen voor andere premies en voorwaarden. Dus premies kunnen hoger zijn dan deze op de website. Vraag offerte.

Voorwaarden

De verzekeringsmaatschappij kan pér dossier andere premies en voorwaarden opleggen. De 110 euro zal bijvoorbeeld niet geldig zijn voor een 18 jarige bestuurder met een BMW 320 bouwjaar 1989 als enige wagen. Ook omnium lukt niet altijd.

Maatwerk

Verzekeringen blijven maatwerk. Deze website geeft u een goed beeld van de mogelijkheden voor bestuurder vanaf 28 jaar met oldtimer pré 1990, maar vraag aub steeds uw gepersonaliseerde offerte aan. Elk dossier is anders.

Opstarten van een verzekering:

Wenst u een verzekeringsoplossing op maat ? Hebt u vragen of opmerkingen ? Wil u kennismaken met Erard Verzekeringen nv ? Contacteer ons, info@erard.org of 057/48.57.57. Dan bespreken we graag samen uw verzekeringsdossier van A tot Z.

Documenten downloaden:

Ontdek ook onze andere verzekeringen

Volledige omnium

€350 tot 50.000 euro
of offerte op maat
Meer info

Bijstand bij pech

€179 vanaf thuis,
o.a. met vervangwagen
Meer info

All-in bescherming

alle waarborgen samen
vanaf €570 of op maat
Meer info

Krijg uw OFFERTE op maat

Offerte? Mail en telefoon zijn prima. U bent ook steeds welkom in onze gerestaureerde olieslagerij voor een kennismaking met het Erard team, de Ruston & Hornsby aandrijfmotor, de oude zaad-silo's, ... Dan kunnen we samen uw verzekeringsdossier brand woning, familiale gezin, dagelijkse wagens, oldtimers, ... bespreken. Om tot de prijs/kwaliteit beste oplossing te komen.

Schade? Het gebeurt elke dag. Ook buiten de kantooruren.
Doe op ons beroep, 24/24, wij helpen met raad en daad.

Contacteer ons

SCHADE?

U kan 24/24 bellen naar de noodnummers en staat er niet meer alleen voor.