BA verzekering & rechtsbijstand

Verwen uw oldtimer

Vele banken, verzekeringsmaatschappijen en online aanbieders hebben weinig ervaring met het verzekeren van oldtimers. Ze weten niet waarover ze spreken of ze begrijpen de noden van de liefhebbers niet. Kies beter voor een specialist ter zake.

Interessante premies
Zo kunnen oldtimers verzekerd worden aan lage premies, zonder te besparen op kwaliteit. Via deze website kan u enkele van die interessante oplossingen terugvinden, maar weet dat een verzekeringsdossier steeds maatwerk blijft. Vraag uw vrijblijvende offerte aan.

Vergeet de uitbreidingen niet
Wanneer u echt het beste voor uzelf en de oldtimer wenst, kiest u beter ook voor een omnium en pech hulp. Die opties zijn veel goedkoper dan u misschien denkt.

Uw eerste
oldtimer

€ 96 jaarpremie

BA Burgerrechtelijke
Aansprakelijkheid
+
Uitgebreide
rechtsbijstand

Per bijkomende
oldtimer

€ 15 jaarpremie

BA Burgerrechtelijke
Aansprakelijkheid
+
Uitgebreide
rechtsbijstand

Andere hobby
voertuigen

premie op maat

Speciale formules
voor cabrio's,
sportwagens,
moto's,
hobbytimers, ...

Enkele kenmerken van de Erard oldtimerverzekering

Kantoor bezoek

U bent van harte welkom op kantoor om samen de mogelijkheden te overlopen. Zo kunnen we kennismaken, uw verzekeringsdossier bespreken, de nodige uitleg geven, ... . De koffie staat klaar in onze gerestaureerde olieslagerij.

Andere gezinspolissen

Het bundelen met andere polissen, zoals brand woning of dagelijkse wagen, zorgt steeds voor extra voordelen. Aan u om die te ontdekken. Het is géén verplichting, maar waarom zou u die vergelijking eens niet maken ?

Uitbreidingen

Het is ten zeerste aangeraden om uw oldtimerverzekering uit te breiden met een omnium en pech hulp. Zo vermijdt u verrassingen bij schade of panne. Deze opties zijn goedkoper dan u denkt. Informeer vrijblijvend.

Acceptatie

Elk dossier is verschillend. Jonge bestuurders, Ongevallen in fout, Veroordeling dronkenschap, Dagelijks gebruik van de oldtimer, ... zorgen voor andere premies en voorwaarden. Hou hiermee rekening.

Voorwaarden

De verzekeringsmaatschappij kan pér dossier andere voorwaarden opleggen. De 96 euro premie zal bijvoorbeeld niet geldig zijn voor een 18 jarige bestuurder met een BMW 320 bouwjaar 1990 als enige wagen.

Maatwerk

Verzekeringen blijven maatwerk. Deze website geeft u een goed beeld van de mogelijkheden voor bestuurder vanaf 28 jaar met oldtimer pré 1990, maar vraag aub steeds uw gepersonaliseerde offerte aan.

Opstarten van een verzekering:

Wenst u een verzekeringsoplossing op maat ? Hebt u vragen of opmerkingen ? Wil u kennismaken met Erard Verzekeringen nv ? Contacteer ons, info@erard.org of 057/48.57.57. Dan bespreken we graag samen uw verzekeringsdossier van A tot Z.

Documenten downloaden:

Ontdek ook onze andere verzekeringen

Volledige omnium

€250 tot 25.000 euro
€380 tot 50.000 euro
Meer info

Bijstand bij pech

€119 vanaf thuis,
o.a. met vervangwagen
Meer info

All-in bescherming

alle waarborgen samen
vanaf €346
Meer info

Vraag uw OFFERTE op maat

Offerte? Mail en telefoon zijn prima. U bent ook steeds welkom in onze gerestaureerde olieslagerij voor een kennismaking met het Erard team, de Ruston & Hornsby aandrijfmotor, de oude zaad-silo's, ...

Schade? Het gebeurt elke dag. Ook buiten de kantooruren.
Doe op ons beroep, 24/24, wij helpen met raad en daad.

Contacteer ons

SCHADE?

Wij staan 24/24 paraat met eigen noodnummers.